Pápež Bergoglio? Marxista a obťažovač žien?

16.12.2013 19:39

Pápež Bergoglio spôsobuje celosvetové rozhorčenie katolíkov svojími škandálmi už dlhé mesiace. Aktuálne prišiel s názorom, že ho neuráža označenie za marxistu, lebo vraj poznal aj slušných marxistov. Zvrátený názor, že? Urážajúci všetky obete komunizmu. To je asi ako povedať, že ma neuráža označenie za nacistu, lebo som poznal i slušných nacistov. Zvrátené, že? Katolíci na celom svete sa hanbia za toho škandalistu, čo natlačil svoj rúhavý zadok do trónu sv. Petra. To Božie dopustenie z Argentíny uráža obete komunizmu a znevažuje ich? Tieto pápežove slová budú veľmi ťažko príjmané na Slovensku, kde medzi katolíkmi ešte stále je živý odkaz obetí komunizmu, našich martýrov, obetí militantného ateizmu.

Zároveň s touto správou jeden sekulárny denník priniesol správu, že pápež vyzval jednu hanbiacu sa ženu, aby dojčila dieťa v jeho prítomnosti. Dosť obťažujúce, takto niekoho nepriamo nútiť k niečomu, čo ho zahanbuje.

Tá beštia z Argentíny pokračuje v nastúpenom kurze, Ako katolík sa chcem úprimne za pápežove slová o marxistoch ospravedlniť všetkým slovenským obetiam komunizmu, a ich potomkom. Mrzí ma to, hanbím sa za Bergoglia, a prosím o odpustenie všetkých, ktorých sa jeho slová dotkli. To, čo hlása Bergoglio sú len názory jedného heretika, nie názory nás, katolíkov, ani nazory svätej, apoštolskej a katolíckej Cirkvi.