Pápež František ,,odpravil" kardinála Burkeho

05.01.2014 11:22

Mnohí čitatelia nám vyjadrujú vďaku, že práve prostredníctvom nás, našej stránky, sa dozvedeli o perzekúciach konzervatívcov a katolíkov v Cirkvi zo strany Bergoglia, a prosia nás, aby sme aspoň sem-tam upozorňovali ďalej na tieto príkoria a zlobu, ktorú naši bratia zakúšajú zo strany pápeža, ktorý sa spreneveril svojmu poslaniu, a nastúpil cestu Borgiovcov. Hlavne keď média ako pseudokatolícky Postoy, či pseudokonzervatívny bodkovaný týždeň mlčia ako hrob. To pri kauze Bezák takto nemlčali, len si všimnite...

Tak dnes ponúkneme niektoré ďalšie informácie.

Najskôr k Františkánom Nepoškvrnenej. O mnohých príkoriach, ktoré si už museli prežiť sme informovali. Títo Františkáni boli jednými z mála, ktorí na Západe prekvitali, a rástli. A museli byť zničení kvôli svojmu konzervativizmu a láske k tridentskej sv. omši. Ako vyšlo najavo, asi na osobný príkaz Bergoglia.

Veriacim pripravili ďalšie prekvapenie, Volphi, ktorého Bergoglio poveril prenásledovaním, uzavrel tri kostoly tohto rádu, a tým pripravil veriacich o sviatosti a sv. omše v tradičnom ríte. Koľko zla musí mať Bergoglio v srdci, keď je schopný zobrať veriacim a pripraviť ich o sväté omše?

Dnes, keď je nedostatok kňazov, prázdne kostoly, a Cirkev kostoly musí predávať, tak by pápež mal byť rád tomu úspechu týchto františkánov, naopak, on ich ničí a zatvára kostoly. Mám pocit, že úpadok Cirkvi, to je niečo projektované a plánovanované nepriateľmi, s aktívnou účasťiu hierarchov, ako sú Bergoglio.

Dufajme, že ho Boh zastaví skôr, ako zničí Cirkev v Európe.

A ževraj títo kňazi by mali radšej pôsobiť na misiách.Ubohé, veď celá Európa je dnes, pričinením nehodných kňazov, ako Bergoglio, misijným územím, ľudia odpadajú k ateizmu, agnosticizmu, či sektám, rastú nám iné náboženstvá ako islam. Ľudia nechodia do kostolov. To je asi podľa Bergoglia správne.

Ďalšia správa Bergogliových nenávistných represíi sa týka odvolania kardinála Burkeho, ktorý zastával dôležitý post v Kongregácii pre biskupov.

Kto je kardinál Burke? Jeden z mála konzervatívnych hodnostárov Cirkvi. Podporuje tridentskú liturgiu, jeho liturgie sú skutočné, katolícke a krásne, úctivé k Bohu, na rozdiel od kalvinskych obradov pápeža Františka, ktorý odmieta katolícke dedičstvo obradov, a hlási sa k protestantskému, jednoduchému a neúctivému k Bohu.

Kardinál Burke tiež zastáva jasné postoje za život, na rozdiel od ostatných sa nebojí postaviť medzi veriacich i v pochode ža život, odmieta podávať liberálnym politikom sv. príjmanie (tak ako to prikazuje kanonické právo, a predchádzajúci pápeži), a tvrdo sa stavia proti zneužívaniu detí liberálnymi kňazmi a krytiu týchto činov liberálnymi kruhmi Cirkvi.

Pápež František dodnes nejde po krku biskupom, čo zlyhali a kryli zneužívania deti, tí sa otvorene radujú z jeho zvolenia, ale po krku konzervatívcom.

A prečo bol zosadený Burke a nahradený liberálnejším hierarchom? Otvoril si ústa a otvorene, mierne  kritizoval liberálne kroky pápeža, a jeho zľahčovanie potratov. Ako sa ten Bergoglio pretvaruje, keď je taký pomstychtivý, že? Na perách má Bergoglio med a v srdci jed a zlobu. Čakal som, že sa niečo stane, kardinálovi Burkemu, a mal som pravdu.

Cirkev prišla o skvelého muža v danej funkcii. Tá dohliada aj na výber nových biskupov, teraz budú asi o poznanie liberálnejší. A Cirkev pôjde k úpadku ešte rýchlejšie.