Sú Vlado Palko a Fero Mikloško katolíkmi?

12.01.2014 19:07

No, jeden rakúsky ,,teológ" nám prišiel s nejakými novinkami v kauze Bezák, ako písali neverecké média. Kto je ten rakúsky pseudoteológ? Je názoro príbuzný odpadlíckej organizácii ,,My sme cirkev", ktorá pôsobí rozkladne v rakúskej a nemeckej cirkvi. Sám je prívržencom zrušenia celibátu a ďalších pseudoreforiem. Tento pseudoteológ sa zviditelnil uleteným tvrdením, že pápežovi Bergogliovi hrozí atentát zo strany konzervatívnych katolíkov. Takže zaujímavá partia, že?

A ešte jedna novinka. Bezák sa vraj podpísal pod podporu kandidatúty kontroverzného Rada Procházku na prezidenta.To je, podľa mňa hanba. Rado Procházka sa vraj zastal rúhačiek z Pussy Riots, ktoré zneuctili chrám,  a kritizoval postup ruských orgánov voči nim.

A tohto človeka si Bezák podporil? A neni to prvé spojenie. Už Feldek, ďalší z ,,bezákovcov" si zastal Bezáka a Pussy Riots, a dokonca ich prirovnal. To Bezákovi nevadí, títo ľudia okolo neho?  To nevadí nám? Ako mohol vôbec taký človek sa stať biskupom? Hovorí Bezákovi vôbec niečo úcta k Bohu?

To je normálne? Necháme to bez kritiky?

A dopadneme ako v západnej Európe? Kde FEMENky, feministické aktivistky, nahé rušia bohoslužby, a rúhajú sa pred šokovanými pohľadmi deti, staručkých ľudí? Močia počas omší?

Iba pre silné žalúdky, FEMENky v Nemecku rúhavo zneucťujú chrám:

https://www.youtube.com/watch?v=rDB_J2xieS0

To chceme skončiť tak? A ľudia ako Procházka budú kritizovať postup proti Pussy Riots? Za to, čo spáchali mali proti nim postupovať oveľa tvrdšie, tie ruské orgány. To len my, pretolerantní slabosi v Európe, si necháme znesväcovať naše chrámy a tvárime sa, že sme  tí najmúdrejší.

Takže tuna patrí Bezák? A Fero Mikloško, ten čo na to? Vidíme, čo sú to za kresťanov? A tu sa dostávame i k Mikloškovmu kolegovi a súputníkovi, Vladovi Palkovi. To Palko nevedel za tie roky, čo je Mikloško zač? A čo ten článok, kde si Palko zastal Bezáka? Ospravedlnil sa Vlado Palko katolíkom už zaň? Aspoň po tomto, čo vidíme, že sa deje?

Poznám kresťanov, čo sa kajajú, že Vladovi Palkovi vôbec niekedy dali svoj hlas. To je ten veľký konzervatívec?

Dnes je takisto podľa mňa dôležité, aby sa kresťania zjednotili a jednotne postavili za to, aby Rado Procházka nebol za prezidenta zvolený.