Zradili egyptskí kresťania Krista?

15.01.2014 11:13

Egyptská slobodomurárska armáda už dávnejšie zosadila konzervatívneho moslimského prezidenta Mursího. Horšie na tom je, že na verejnosť prenikajú informácie, že tamojšia kresťanská komunita tento prevrat podporila.

Pritom katolicizmus vždy odsudzoval slobodomurárstvo, katolík, čo sa stane slobodomurárom podlieha automatickej exkomunikácii. Podľa mnohých katolíkov najvyššie stupňe slobodomurárstva obsahujú uctievanie samotného satana. Základom ideológie slobodomurárstva je moderný ekumenizmus, bratstvo medzi veriacimi (katolíkmi) a nevercami (nekatolíkmi), odmietanie ich oddelenia, náboženská sloboda pre nekatolíkov a rovnosť.

Podporou slobodomurárov egyptskí kresťania zradili kresťanstvo.

Dnes ale situácia graduje. Egyptská armáda predostrela novú ústavu. Podľa mnohých správ ju kresťania chcú v referende podporiť. Táto ústava ale je v rozpore s učením Cirkvi. Obsahuje zmiešanie ľudí bez ohľadu na náboženstvo, rovnosť mužov a žien, ba i primerané zastúpenie žien vo vysokých funkciách. Ďalšou herezou ústavy je zákaz náboženských strán, čo je protikatolícke, lebo katolíci by mali sa snažiť byť len v stranách ortodoxných katolíkov, urćite nie ale v sekulárnych stranách.

Kresťan, čo hlasuje za túto ústavu zaprie Krista a zradí vieru. Radśej martýrska smrť. než dať hlas tejto diabolskej ústave.

Obávam sa, že za toto, čo robia egyptskí ,,kresťania" ich strašlivo Boh potrestá, možno rukami islamistov, možno inak.

Modlím sa, aby im bol Boh milostivý, a  odvrátil od nich Svoj spravodlivý hnev, za to, že zapreli Krista a spojili sa so slobodomurármi.